Etusivu
Kuljetuspalvelut
Varastointipalvelut
Logistiikka
Yhteystiedot
Rekrytointi
Tenho Kemppainen Oy
040 776 0866

Logistiikkaratkaisut

Räätälöidyt kokonaisuudet, joissa varastointi ja kuljetukset pelaavat.

Kysy lisää

Haluatko keskittyä pelkkään ydinosaamiseesi?

Logistiikkaratkaisujemme avulla voit ulkoistaa meille koko toimitusketjusi aina tuotantolinjan päästä loppuasiakkaalle asti. Seuraamme aktiivisesti asiakastehtaidemme materiaalivarastoja ja täydennämme niitä säännöllisesti kulutuksen mukaan. Omat varastotilamme mahdollistavat nopean ja joustavan reagoinnin yllättäviinkin materiaalitarpeiden muutoksiin.

Tarjoamme myös tehdaspalveluita, joihin kuuluu tavaran purku- ja lähetystoiminnot. Hoidamme valmiin tuotantosi tehtaalta suoraan loppuasiakkaalle tai varastoitavaksi odottamaan oikea-aikaista toimitusta. Kuljetukset varastolta lähetämme asiakkaan valitsemalla kuljetusliikkellä, voimme toki kuljettaa kuormat myös itse. Kun ulkoistat koko logistiikkaketjusi meille voit hyödyntää omat neliösi tuotannon tarpeisiin.

Jokainen logistiikkaratkaisu on erilainen: sopiva ratkaisu räätälöidään aina asiakaskohtaisesti.

Kun olet kiinnostunut logistiikkaratkaisuista, ole yhteydessä. Keskustellaan tarpeistanne ja vaihtoehdoista toteuttaa niihin sopiva logistinen kokonaisuus.

Kun tarvitset luotettavan kumppanin

Kemppaisilta kuljetus- ja varastointipalveluita vuodesta 1985.

Perheyritys

Ajamme Tenhon viitoittamaa tietä jo kolmannessa sukupolvessa. Meillä on hyvä yhdistelmä kokemusta ja nuoruutta, jolloin osaamista saadaan hyvin siirrettyä sukupolvelta toiselle.

9 000 m2

Meidän varastomme ovat asiakkaidemme varastoja. Meillä on Tampereella 4 000 m2 ja Nokialla 5 000 m2 varastotilaa niin raaka-aineille kuin valmiille tuotannolle.

2 500 000 km

Kuljetamme joka vuosi 12 000 täysperävaunukuormaa, eli noin 400 000 tonnia asiakkaidemme rahtia. Kilometreissä matkaa tulee noin 2 miljoonaa vuodessa.

Valitse Kemppainen.

Ota yhteyttä

Mistä palveluistamme olet kiinnostunut?

Valitse haluamasi vaihtoehdot

Anna alle yhteystietosi, niin voimme pyytää lisätietoja

Kiitos, viestisi on lähetetty
Sulje ikkuna
Jokin meni pieleen. Yritäthän lähettää lomakkeen uudelleen?