Etusivu
Kuljetuspalvelut
Varastointipalvelut
Logistiikka
Yhteystiedot
Rekrytointi
Tenho Kemppainen Oy
040 776 0866

Kuljetuspalvelut

Kemppainen on metsäteollisuuden perinteinen kuljetuskumppani.

Haluan tarjouksen!

Kuljetamme pääasiassa suomalaisen metsäteollisuuden tuotantoa ja raaka-aineita

Keskittymällä palvelemaan tarkasti rajattua asiakasryhmää, olemme voineet kehittää prosessiamme ja kalustoamme juuri asiakkaidemme tarpeita vastaaviksi. Meillä kuljetuspalveluun sisältyy sovitun mukaisesti lastaus ja purku, asiakkaan materiaalisaldojen seuraaminen ja toimitukset juuri oikeaan tarpeeseen sekä tietenkin raportointi.

Asiakkaillemme on ensiarvoisen tärkeää, että prosessi jatkuu ilman katkoksia. Päivystämme 24/7, jolloin pystymme reagoimaan nopeasti muuttuviin tilanteisiin. Toimimme proaktiivisesti varautuen ja asiakkaidemme huomatessa kuljetustarpeen esimerkiksi raaka-ainepulan uhatessa, olemme jo valmiina. Jos logistiikka on kokonaan käsissämme, kuljetukset rullaavat eikä toimituskatkoja tule.

Meidän kanssamme kuljetukset onnistuvat.

Laadukas kalusto vastaamaan asiakkaidemme tarpeita

Kalustoomme kuuluu kaksitoista omaa yhdistelmää ja tarvittaessa lisäämme kapasiteettiamme yhteistyökumppaniemme avulla useilla lisäautoilla. Autoillamme on kapasiteettia jopa 50 tonnin kuormille.

Toimimme asiakaslähtöisesti ja kalustomme onkin räätälöity juuri asiakkaittemme tarpeisiin. Nousukapelliautomme sopivat erinomaisesti teollisuuden ja erityisesti metsäteollisuuden kuljetuksiin. Lastaus ja purku on helppoa ja nopeaa autojen avautuessa perästä, sekä molemmilta sivuilta. Laidalliset nousukapelliautomme mahdollistavat myös rullakkotavaran kuljettamisen. Kalustoomme kuuluu myös autoja, joiden katto liukuu sivulle. Näin autot voidaan purkaa ja lastata sivusta kattonosturilla myös hyvin matalissa halleissa.

Uusi ja vähäpäästöinen autokantamme - kohti hiilineutraaliutta

Jatkuvasti liikenteessä oleva kalustomme uudistuu tiheällä välillä, siksi autokantamme on uutta ja vähäpäästöistä. Tuore autokanta varmistaa asiakkaillemme hyvän toimintavarmuuden ja turvalliset kuljetukset. Käytämme vain merkkihuoltoliikkeitä, sillä turvallisuus ja toimintavarmuus varmistavat hyvän toimitusvarmuuden.

Koko kalustomme täyttää Euro6-päästönormit. Hiilidioksidipäästömme per tonnikilometri (g/tkm) ovat olleet tutkitusti alhaisempia kuin alallamme keskimäärin. Koulutamme kuljettajiamme oikeaan ajotapaan ja ennakointiin, millä olemme saaneet vähennettyä päästöjä ja kulutusta. Teemme jatkuvasti työtä päästöjen vähentämiseksi.

Sopimuspohjalta vuoden jokaisena päivänä

Kemppaisen keskuspaikkana toimii Tampere, jonka kautta useimmat kuljetuksemme ajetaan. Automme ovat liikenteessä ympäri vuorokauden vuoden jokaisena päivänä. Palvelemme asiakkaitamme myös viikonloppuisin ja juhlapyhinä.

Tavoitteenamme on viedä kuljetus perille jo lastauspäivänä, viimeistään lastausta seuraavana päivänä. Tämä on mahdollista, koska keskitymme kokokuormakuljetuksiin (FTL) niin massa- kuin kappaletavarassa. Jotta voimme todella toimia asiakaslähtöisesti ja räätälöidä kalustomme asiakkaidemme tarpeisiin, toimintamme perustuu sopimuskuljetuksiin ja pitkiin kumppanuussuhteisiin.

Kun tarvitset luotettavan kumppanin

Kemppaisilta kuljetus- ja varastointipalveluita vuodesta 1985.

Perheyritys

Ajamme Tenhon viitoittamaa tietä jo kolmannessa sukupolvessa. Meillä on hyvä yhdistelmä kokemusta ja nuoruutta, jolloin osaamista saadaan hyvin siirrettyä sukupolvelta toiselle.

9 000 m2

Meidän varastomme ovat asiakkaidemme varastoja. Meillä on Tampereella 4 000 m2 ja Nokialla 5 000 m2 varastotilaa niin raaka-aineille kuin valmiille tuotannolle.

2 500 000 km

Kuljetamme joka vuosi 12 000 täysperävaunukuormaa, eli noin 400 000 tonnia asiakkaidemme rahtia. Kilometreissä matkaa tulee noin 2 miljoonaa vuodessa.

Valitse Kemppainen.

Ota yhteyttä

Mistä palveluistamme olet kiinnostunut?

Valitse haluamasi vaihtoehdot

Anna alle yhteystietosi, niin voimme pyytää lisätietoja

Kiitos, viestisi on lähetetty
Sulje ikkuna
Jokin meni pieleen. Yritäthän lähettää lomakkeen uudelleen?